StartSiden

Caxino

Caxino tilbyr cashback og er en av de aller beste, sikreste og største casinoene. Her får du topp spillopplevelsene. 100% bonus + gratisspinn venter deg!

Prøv Caxino med kun 10 kroner!

Mr Green

Mr Green tilbyr en av de beste og største casino- og spillopplevelsene på det norske markedet, og faktisk verden. 100% bonus + 200 gratisspinn venter deg!

Spill hos prisvinnende Mr Green!

ComeOn!

Start med 600 kr! Sett enkelt inn 100 kr og spill med 500 bonus ved registrering og innskudd! Både odds & Casino!

ComeOn!

Norgesspill

Norgesspill.com 500% Casino og odds bonus – Sett inn 100 kr og spill med 600 kroner! Spill Nå!

Besøk Norgesspill Nå!

Folkeautomaten

Folkeautomaten ønsker deg velkommen med 20 gratis spinn ved registrering! Norges mest folkelige online casino!

Til Folkeautomaten!

Cherry Casino

CherryCasino er ikke bare et vanlig casino. Her finner du sportsbetting, slots, og lotterier med store jackpots. Ta turen innom!

Ta Turen Til Cherry Nå!

Online Casino Anmeldelser – Norges Guide For Casino På Nett 2020casino online anmeldelser norge

Online Casino Anmeldelser – Beste norske casino på nett! ✓Omtaler ✓Bonus ✓Gratisspinn ✓Freespins ✓Norges Guide! CasinoAnmeldelser.com er en CasinoGuide som er skreddersydd for nordmenn. Les nettcasino omtaler, finn norske bonuser, gratisspinn, trygge casinoer og mye mer! Casino 2020 tar av i Norge i vi kan forsikre deg av vi kun lister opp de beste nettcasino 2020! Spill online casino 2020 med våre anbefalinger! Spill på nettet med ekte penger og finn den beste casino bonusen 2020 med og uten innskudd. Kom innom jevnlig for de siste nyhetene og nye casinoer og bonuser!

Omtaler av norske casinoer på nettet med sluttresultater som ender i en anbefaling for deg, i våre nye Casino Anmeldelser forteller vi deg alt om casinoene. I vår nyhetsdel får du vite alt som er viktig, men også tips om online casino og andre spenningsfylte tilbud. Med Casinoanmeldelser.com er alt om norsk casino på plass pent og pyntelig for deg, alt du noensinne trenger på en eneste side.

Jakter du på beste online casinoer? Da kan du endelig ende jakten her! Casinoanmeldelser.com gir deg snarveier til beste nettcasinoer, med all grunnarbeid ferdigstilt. Spill ekte casino online med vår side, vi anbefaler beste casino for deg!

Casino Nyheter 2020 – 3 Siste Nyheter

Casino Toppliste September 2020

Casino Toppliste September 2020

Når det gjelder online gambling, er en casino toppliste det folk søker. Ingenting er vel bedre enn å få det man leter etter raskt? Casinoanmeldelser.com har i mange år hjulpet…

Les mer
Beste topp 10 casinoer September 2020

Beste topp 10 casinoer September 2020

September 2020 beste topp 10 casinoer i Norge; velkommen til Casinoanmeldelser.com - guiden som veileder deg til månedens beste norske casinotoppliste. Vi antar at du landet her på siden vår…

Les mer
Beste Casino 2020

Beste Casino 2020

Beste Casino 2020 - Hvor Bør Du Spille Online i 2020? Beste casino 2020, hvor bør man spille online casino på nett? Casinoanmeldelser.com er en nettcasino guide skapt av spillere…

Les mer

NYspins Casino

Ny 100% bonus opptil 1000 kr + 200 freespins – Sjekk også ut VIP-tilbudene!

Det pågår full fest hos NYspins casino i august 2020. Først av alt varmer de deg opp med 100% opptil 1000 kr + 200 freespins som serveres ved første innskuddet ditt. Men det er mer tilbud å hente etter ditt første innskudd! Bli med på den største festen med lojalitetspoengene! Dette superglatte og superspennende online casinoet oppgraderer og foretar analyser for å forbedre småtterier hele tiden, denne festen ser ut til å bare varme opp. De har et stort utvalg av spilleautomater og spill, og med over 1700 i lobbyen ser dette elleville nettcasinoet ut som det aldri kommer til å stoppe! Spill alle dine favorittspilleautomater som Book of Dead, Money Train og Jackpot 6000 på dette toppmoderne og vennlige casinoet.

NYspins har alltid noe på lur, her bli du ekstra godt ivaretatt av norske ansatte, det betyr skreddersydde og spesielle tilbud for deg i tillegg til de vanlige bonusene. Foruten har de en svært ettertraktet VIP-Klubb som bare må oppleves. Ikke la denne utebli!

NYspins – Megabra!

Mr Green

100% innskuddbonus opptil 1000 kroner + 200 free spins

1. Først av alt, husk å fordoble pengene du har for hånd. Du får 100 prosent bonus på første innskudd over 200 kroner, opptil 1 000 kroner. Med 1 000 ekstra kroner i bonus skal du vel komme greit med, eventyrer? Hent en effektiv og moderat innskuddsbonus som matches med det første innskuddet ditt opptil 1000 kr

2. Husk at ingen bonus er komplett uten tilhørende Free Spins, Mr Green har selvsagt innbakt gratisspinn i velkomstbonusen. Når du spiller for 200 kroner i casinoet, skjenker Mr Green deg automatisk 100 Free Spins på spilleautomaten Starburst!

3. Mr Green Norge har en hel bråte med de beste kvalitetsspillene, og når du har låst opp bonusen med 200 Free Spins, vil du også aktivere fem dager på rad med 20 daglige Free Spins. Disse kan du benytte i en rekke fremragende spill. Prøv Norges mest prisvinnende online casino.

Mr Green – Spill Nå

Casino Winner

Sett inn 100 kr og spill med 600 kr!

Casinoanmeldelser.com har en svært god nyhet til alle som jakter på gode tilbud. Casino Winner har en skikkelig velkomsbonus som gir hele 500% på første innskudd, for å få denne bonusen kreves det kun 100 kr! Altså, du setter inn 100 kroner, så får du 500 kroner av casinoet! Videre så kan de friste med kampanjer og cashback. vi kan anbefale denne siden på det sterkeste. De er lisensiert av MGA, det betyr at det er lovlig for oss nordmenn å spille her. Denne er populær og garantert en bonus du kommer til å like å spille med i august 2020.

Casino Winner har gode tilbud, ta en titt på cashback som vi nevnte tidligere, her kan du få opptil 10% cashback, hva er egentlig bedre enn det?! Men det er ikke alt, hvis du sjekker ut menyen deres, finner du en fane som heter «kampanjer». Der finner du enda flere tilbud!

Casino Winner – Spill Nå

NorgesAutomaten

500% casino bonus – sett inn 100, spill med 600!

NorgesAutomaten casino åpnet første gang dørene for norske casinospillere tilbake i 2008 og begynner etter hvert å bli for en hardbarka kasinoveteran å regne når det kommer til norsk casino på internett. Det norske casinoet driftes av den velkjente Betsson gruppen, som er et stort svensk bettingselskap (børsnotert) som drifter flere av de mest kjente spillselskapene og casinoene på nett. Her er du med andre ord sikret en trygg og rettferdig spillopplevelse. Spillutvalget til NorgesAutomaten.com Casino er bra, og som navnet tilsier kan du selvsagt også spille de gamle norske automatene som norgesfavoritten Jackpot 6000, i tillegg til en rekke andre spilleautomater, kortspill og andre casinovarianter.

Velger du å benytte deg av NorgesAutomaten Casino sin velkomstbonus får du det fem ganger av beløpet du setter inn som casino bonuspenger opp til maksimalt 500 Norske kroner i bonus. Med andre ord, setter du inn 100 kr, har du 600 kroner å spille for. Kan det bli bedre? Neppe. Alle som ser etter denne bonusen kan glede seg over å få hele fem ganger så mye!

NorgesAutomaten Casino – Spill Nå!

Energy Casino & Odds

Spill med 4000 kroner i innskuddsbonus + 30 free spins uten innskudd

EnergyCasino er en side som kan anbefales, her kommer de som en ny casino og sportsbook side i 2020 og er kanskje et nytt navn for mange casinospillere. Eierene er kjente som pålitelige og stabile. Et solid og godt nettcasino med spilleautomater, odds, live casino og Sportsbook er noen av tilbudene, foreløpig gjenstår det å se om du liker casinoet og designet, vi synes denne fungerer utmerket. Nå kan du få hele 4000 kroner ekstra i bonus + 30 freespins på Book of Dead ved registrering – uten innskudd.

Registreringen gir deg en gratisspinn uten innskudd uten å sette inn penger, sjekk ut siden nå med gratis casino bonusen.

EnergyCasino – Spill nå

Betsson Casino

500% innskuddsbonus opptil 500 norske kroner

Betsson er et svært anerkjent nettcasino fra Sverige som er listet på børsen i Stockholm. Det betyr at alt er derimot er tilrettelagt for oss nordmenn, vi kan spille med norsk tekst og norske bankkort. Betsson Casino tilbyr en rekke forskjellige casinospill og forskjellige automater fra flere forskjellige tilbydere av casino programvare. Her finner du alle de populære automatene pluss noen du sikkert ikke har prøvd før. En ting som virkelig er med på å gjøre Betsson til et fantastisk nettcasino er de utrolig kjappe gevinstutbetalingene. De er kjent for prosessere gevinstutbetalinger i løpet av timer, selv på søndager. Dette gjør denne siden til et casino vi virkelig anbefaler. Pssst! betting er også en stor favoritt ved siden av casinoet!

Ønsker du å prøve ut Betsson kan du nå få velkomstbonusen din og hente casinobonus sammen med ditt første innskudd. Sett inn 100 og spill med 600 hos Betsson nå!

Betsson – Spill Nå!

Wildz Casinofavoritten 2020

100 kr gratis + Få 100% opptil 5000 kroner + 200 free spins i bonus på ditt første innskudd!

Wildz gir deg en solid velkomstbonus på 100% opptil 5000 på ditt første innskudd – Med 35x omsetningskrav! Som vi skrev tidligere kan vi fortelle at du får bonuser ofte, du tjener også veldig populære belønninger, disse er helt omsetningsfrie! Wildz Casino på nett er et nettcasino med masse bonuser! Norsk Kundesupport, Ekspress utbetalinger, et utmerket Mobilcasino, Mange jackpotspill, er noe vi kan nevne.

-Ved registrering får du bonus og gratispinn ved innskudd!

– Innskudd nr.1 gir deg en 100% bonus på beløpet du setter inn opp til et maks casinobonusbeløp på 5000 kr. Det vil si at om du setter inn 5000 kr får du 10.000 kr å spille for totalt!

– Det gis ut jevnlige bonuser, Wildz har mange spesielle kampanjer og tilbud for spillerne sine!

Wildz Casino – Spill Nå!

VoodooDreams casino

Få inntil og 200 gratisspinn + 1000 kr i bonuser totalt!

Et av Norges nye casinofavoritter heter VoodooDreams og du kan nå kose deg med en bonus på 100% på ditt første innskudd hos dette nettcasinoet. Selskapet bak denne er det svenske gamblingselskapet Suprplay ltd, et selskap som fra før eier det populære nettcasinoet NYspins. Hos VoodooDreams Casino finner du flere nyskapende funksjoner, som blant annet et bra lojalitetsprogram hvor du kan kjøpe bonuser, freespins og gratis pengepremier med poengene som du samler opp. Spilltilbudet er i ypperste klasse med spill fra de fleste av de mest kjente spillprodusentene som Netent, Push Gaming, Microgaming, Big Time Gaming, Quickspin, Thunderkick ++.

Casino bonusen er blant de mest populære på markedet med en stor innskuddsbonus på ditt første innskudd. Maksimalt bonusbeløp er på 1000kr, noe som betyr at hvis du setter inn 1000kr, får du totalt 2000kr å spille for på første innskudd. Du får bonus på dine første innskudd som har en verdi opptil 1 000 kroner + 200 spinn hvis du utnytter disse fullt ut.

VoodooDreams Casino – Spill Nå!

NorgesSpill

500% innskuddbonus opptil 500 kroner! Sett inn 100 kr – spill med 600!

Liker du gratis bonus penger? Det norske casinoet Norgesspill casino er generøse om dagen! Etter registrering får du en flott velkomstbonus med meget lave omsetningskrav! Norgesspill tilbyr odds, Live casino, spilleautomater, rulett, black jack og mye mer! Sett inn 100 kroner og få totalt 600 kroner å spille for! Alt du trenger å gjøre er å åpne en gratis spillkonto! Her er det bare å melde seg på sette inn minst 100 kr og spille med en stor bonus på huset! Kanskje du slår an med en jackpot? Prøv lykken din i dag hos Norgesspill.

NorgesSpill – Spill Nå

MobilAutomaten Casino

Opptil 200 freespins uten omsetningskrav + 500% bonus

MobilAutomaten er siste casino ut fra spillselskapet Comeon, et spillselskap som sikkert er et kjent navn for mange. ComeON-gruppen drifter fra før flere kjente nettcasinoer, som blant annet FolkeAutomaten, Mobilbet og selvsagt ComeOn. Hos MobilAutomaten Casino får du mye av det samme som hos de andre casinoene i denne gruppen. Her har du et stort antall casinospill å velge mellom, kundeservicen er god og utbetalinger behandles raskt. MobilAutomaten online tilfredsstiller alle krav vi har og vi anbefaler dette casinoet til alle våre lesere.

Når du registrerer en ny spillkonto hos Mobilautomaten Online Casino, får du casino bonus, direkte etter innskudd. det tar kun 1 minutt å registrere seg, så ikke gå glipp av disse bonusene! Når det kommer til innskuddsbonuser så har mobilautomaten valgt en litt uvanlig tilnærming. Her kan du nemlig velge å få bonus på hvert eneste innskudd du gjør. Bonusprosenten begynner på 10% av det innsatte beløpet og tildeles på alle innskudd du gjør. Du kan også tjene lojalitetspoeng underveis som du kan veksle inn i større bonustilbud. Liker du å spille med bonuser så bør du ta en nærmere titt på dette casinoet. Registrer deg nå og få 10% ekstra på alle innskudd!

200 gratisspinn uten omsetningskrav er egentlig et helt sykt tilbud som man ikke kan ignorere ved å se mellom fingra. Hent det nå!

MobilAutomaten Casino – Spill Nå!

Folkeautomaten Casino

200% casinobonus opp til maks 1000 kroner | 20 Free Spins Uten Innskudd til alle nye spillere!

Norske Folkeautomaten er nok blitt et kjent navn etter hvert blant de fleste spillinteresserte nordmenn. De har de siste årene reklamert mye på norske TV-reklamer og de ble frontet av blant andre, Sandra Lyng Haugen. Folkeautomaten er Cherry Gruppen, en casinogruppe som også eier Mobilbet casino. Folkeautomaten Casino er et veldrevet nettcasino med et stort og godt utvalg av casinospill (ca. 550 forskjellige spill), live casino, hurtige utbetalinger og generell god service. Folkeautomaten Odds: Tilbys!

Hos Folkeautomaten online får alle nye norske spillere tilbud om en casinobonus på 100% av det første beløpet man setter inn. Maksimalt bonusbeløp er på 1000 kr, noe som betyr at hvis du setter inn 500 kr, vil du totalt ha 1500 norske kroner å spille for. Du kan selvsagt også sette inn et lavere beløp enn dette og fortsatt motta en bonus på innskuddet ditt. Som en ekstra liten bonus får nye spillere også en omsetningsfri gratisbonus bestående av 20 frispinn, disse er klare til bruk direkte etter registrering. Folkeautomaten freespins kommer uten omsetningskrav!

Folkeautomaten Casino – Spill Nå!

MobileBet Casino

Sett inn 100 og spill med 600! 500% Bonus på første innskudd!

Mobilebet begynner etter hvert å bli et godt kjent nettcasino blant norske casinoentusiaster. De kjører jevnlige reklamer på norsk TV. Mobilebet casino & sportsbetting drives og eies av det store spillselskapet ComeOn, så her er du garantert i trygge og seriøse hender som spiller. Mobilebet Casino tilbyr et rikt utvalg av forskjellige spill fra sertifiserte og store spilleverandører som Play n Go og NetEnt. De har også et flott ipad og mobil casino som navnet kanskje røper.

Som ny spiller kan du hente opptil 500 kroner ekstra å spille for ved din første innsetning, sett inn 100 kroner og spill med 600 kroner! Hos Mobilebet Norge, venter en ren innskuddsbonus som gir deg fem ganger pengene dine. Prosenten på casino bonusen er på 500%, noe som betyr at beløpet du setter inn ganges med fem til det maksimale bonusbeløpet som er på nevnte 500 norske kroner. Minimumsinnskuddet for å aktivere og motta bonusen er på 100 kroner.

MobileBet Casino – Spill Nå!

ComeOn Casino

Sett inn 100 kr og få 600 kroner å spille for!

ComeOn casino har et svært stort utvalg av spilleautomater og casinospill fra en rekke leverandører, i tillegg finner du også poker og odds under samme tak, ikke rart Comeon er populær blant norske casino og oddsspillere. De er også kjent for meget god kundeservice og raske gevinstutbetalinger noe som i sum gjør ComeOn casino til et meget godt nettcasino å spille hos.

ComeOn Norge har også en gratis casinobonus som alle nye spillere automatisk får etter at de har åpnet en spillkonto. Registrer deg gjennom lenken under og du vil automatisk få en casino bonus direkte inn på din spillkonto til bruk på oddsen eller på spilleautomater når du gjør ditt innskudd. Som john Carew sier; bare chill og spill hos comeon!

ComeOn! Casino – Spill Nå!

CherryCasino

Sett Inn 1000 Kr – spill med 2000 Kr + 100 freespins!

Cherry Casino er en veteran i spillmarkedet og de har vært online i en årrekke. De eies av det svenske spillselskapet Cherry AB, som også drifter kjente nettcasinoer som SveaCasino, Eurolotto og EuroSlots. Cherry foretaket har en lang historie når det kommer til casinospill og de har drevet med casinovirksomhet siden 1960-tallet, CherryCasino var også tidlig ute med å tilby casinospill på internett. I dag er de et fullblods nettcasino med et veldig godt utvalg av casinospill i alle former og fasonger. Her finner du kjente og kjære spill fra blant annet Microgaming, Net Ent og Yggrdasil.

Hos Cherry Casino Norge får du en velkomstbonus opptil 1000 kroner + 100 gratisspinn, du får uansett freespins ved innskuddet ditt!

CherryCasino – Spill Nå!

Casumo Casino

100% Opptil €2000 i bonus på første innskudd + 20 Gratisspinn Uten Innskudd

Casumo påstår å være verdens første casino eventyr, dette sier de fordi at hos Casumo Casino er det nemlig mulig å vinne mer enn bare kontanter. Spillekontoen din hos Casumo Norge er tilknyttet et trofeskap som fylles opp etter hvert som du løser store og små oppdrag. Disse skattene kan løses inn mot gratisrunder og bonuser. Dette er bare en av tingene som gjør Casumo.com til et populært casino for nordmenn. De har også et ganske unikt og brukervennlig design, et stort utvalg av nye casinospill og de tilbyr ganske god service. Hos Casumo.com Norge finner du alt du trenger for en real god spilleopplevelse.

Vi har ikke glemt Casumo-bonusen. Velkomstbonus gis til nye spillere. Her får du innskuddsbonus på din flrste innsetninger, opp til en maksimalt €2000! Og på toppen av det hele får du hele 20 gratisspinns uten innskuddskrav. Casumo er elsket av spillere over hele verden. Casumo Online er et utrolig flott casino som vi anbefaler sterkt til alle spillere.

Casumo Casino – Spill Nå!


Nye spilleautomater August 2020

Netent: Wilderland
Red Tiger: Gonzo’s Quest Megaways
Nextgen: 300 Shields Extreme
Microgaming: Atlantean Treasures Mega Moolah
Netent: Gordon Ramsay Hells Kitchen
Pragmatic Play: John Hunter & The Scarab Queen
Big Time Gaming: Lil Devil
Netent: Gods of Gold INFINIREELS
Microgaming: Book of Oz Lock ‘N Spin
Netent: Street Fighter II: The World Warrior
Yggdrasil Gaming: Yokozuna Clash
Play N Go: Demon
Rabcat Gaming: Nikola Tesla’s Incredible Machine

Har du sjekket ut Wildz?